Vile Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs

adresa

Drumul Bisericii 48,Bucuresti


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Câteva idei pentru amenajarea unui colț dedicat lecturii, acasă

Publicat de Echipa American Village 23/04/2021
Colt de lectura

Despre ce putem vorbi mai potrivit, de Ziua Internațională a Cărților? Pentru mulți dintre noi, după-amiaza perfectă e atunci când lenevești cu o carte în mână, cu telefonul pe silent, nederanjat de nimeni și nimic. Bineînțeles că te poți arunca oricând și pe canapea ca să evadezi în ultimul roman pe care ți l-ai cumpărat, dar ideea unui cuib special gândit pentru lectură, în care să te poți relaxa citind, ascultând muzică sau trăgând un pui de somn, este un must have pe lista noastră. Mai ales dacă ai o casă suficient de spațioasă, ca cele din American Village.

Fie că îl vrei funky, sofisticat, rustic sau clasic, posibilitățile de design sunt numeroase. În primul rând, trebuie să îi stabilești locul. Poți alege o fereastră liberă, capătul unui hol, terasa sau chiar spațiul neutilizat de sub scară. Fiecare după posibilități și preferințe. Dacă ai deja o cameră dedicată biroului, probabil ca aici ar fi cea mai potrivită și generoasă alegere.

Apoi trebuie să îți găsești sursa de lumină. Dacă nu ai avantajul unei ferestre generoase, nu e nicio pierdere, o lampă statement, ghirlande de luminițe și așa mai departe, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău. O dată stabilite acestea, vine momentul cel mai dificil, și anume alegerea mobilierului. Dacă locul ales este ieșit din tipare probabil va trebuie să te gândești la o soluție personalizată, la comandă, care să complimenteze și să utilizeze cât mai bine spațiul disponibil. Dar de cele mai multe ori un divan confortabil sau un fotoliu într-o culoare curajoasă sunt suficiente. Însă nu trebuie să limitezi la soluțiile care par cele mai la îndemână. Câteva perne și o pătură pufoasă, în stil boho-chic sau un leagăn, s-ar putea să aducă acel factor wow care lipsea locuinței tale.

Oricare ar fi ideea ta, articolul următor este printre cele mai cuprinzătoare în materie de „reading nooks”, și acoperă elegant aproape toată plaja de idei, de la colțuri de grădină până la cuiburi integrate în sufragerie: https://bit.ly/2QoEhG8

Pentru câteva subtilități de design, recomandăm și articolul din The Spruce, în care puteți vedea că micile detalii chiar fac diferența: https://bit.ly/3npzm49

Nu strică să aruncați o privire și aici https://bit.ly/2S1TTA9, unde cei de la Curated Interior au făcut o selecție de fotografii cu interioare aerisite și câteva locații originale unde îți poți amenaja micul tău refugiu de lectură.

Și, nu în ultimul rând, eternul Pinterest este o sursă inepuizabilă pe care nu obosim să o recomandăm celor care pescuiesc idei, mai ales de design interior.

Poate un cuib dedicat exclusiv cititului poate părea pentru mulți un moft, dar este un moft pe care sufletul tău îl merită și care, până la urmă, după cum ai văzut, nu trebuie să ceară cine știe ce investiție. Spor la citit!


Alte articole relevante

Publicat în 16/12/2021

Culoarea anului de la Pantone – Very Peri

După perechea de galben și gri de anul acesta, institutul revine pentru 2022 cu o altă premieră: pentru prima dată în 23 de ani de la lansarea programului Culoarea Anului, Pantone a creat o culoare nouă, “curajoasă” și “care încurajează inventivitatea și creativitatea personală”. Este vorba de Peri, Very Peri. Vremurile sunt în continuă schimbare, […]

Citește mai mult
Publicat în 29/09/2021

Ultimele 14 vile disponibile în American Village

Peste 40 de familii și-au cumpărat o casă, în 2021, în cartierul American Village, situat în Pipera, pe Drumul Bisericii. Peste 40 de familii au ales să se bucure de liniște și intimitate și suntem fericiți că le-am putut oferi căminul potrivit. Doar 14 case mai sunt, acum, disponibile pentru vânzare în American Village. Vilele […]

Citește mai mult