Vile Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs

adresa

Drumul Bisericii 48,Bucuresti


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Culoarea anului de la Pantone – Very Peri

Publicat de Echipa American Village 16/12/2021

După perechea de galben și gri de anul acesta, institutul revine pentru 2022 cu o altă premieră: pentru prima dată în 23 de ani de la lansarea programului Culoarea Anului, Pantone a creat o culoare nouă, “curajoasă” și “care încurajează inventivitatea și creativitatea personală”. Este vorba de Peri, Very Peri.

Vremurile sunt în continuă schimbare, iar Very Peri, pe numele său mai tehnic PANTONE 17-3938, este un simbol al tranziției prin care trecem, după o lungă perioadă de izolare. Prezența noastră fizică se contopește în moduri noi cu prezența noastră digitală, iar culoarea Pantone ilustrează această fuziune a vieții moderne, în care trendurile din lumea digitală se manifestă în cea reală și vice versa.

“Crearea unei culori noi, pentru prima dată în istoria programului educațional Culoarea Pantone a Anului, reflectă inovația și transformarea globală care au loc acum”,  spune Laurie Pressman, vicepreședintele Institutului. Very Peri combină liniștea albastrului cu o infuzie de roșu fiind “cea mai fericită și cea mai caldă dintre toate nuanțele de albastru”.

Cum putem folosi acest nou lila în decorul interior? Pantone spune că Very Peri aduce o notă de prospețime și este o culoare potrivită pentru o multitudine de materiale, texturi și finisaje. Putem aduce un strop de culoare fie prin accentuarea unui zid, fie printr-o piesă de mobilier sau o decorațiune. Nu trebuie să vă temeți în a-l folosi, puteți să vă dați frâu liber imaginației, până la urmă Very Peri simbolizează curajul și creativitatea!


Alte articole relevante

Publicat în 29/09/2021

Ultimele 14 vile disponibile în American Village

Peste 40 de familii și-au cumpărat o casă, în 2021, în cartierul American Village, situat în Pipera, pe Drumul Bisericii. Peste 40 de familii au ales să se bucure de liniște și intimitate și suntem fericiți că le-am putut oferi căminul potrivit. Doar 14 case mai sunt, acum, disponibile pentru vânzare în American Village. Vilele […]

Citește mai mult
Publicat în 23/04/2021

Câteva idei pentru amenajarea unui colț dedicat lecturii, acasă

Despre ce putem vorbi mai potrivit, de Ziua Internațională a Cărților? Pentru mulți dintre noi, după-amiaza perfectă e atunci când lenevești cu o carte în mână, cu telefonul pe silent, nederanjat de nimeni și nimic. Bineînțeles că te poți arunca oricând și pe canapea ca să evadezi în ultimul roman pe care ți l-ai cumpărat, […]

Citește mai mult