Vile Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs

adresa

Drumul Bisericii 48,Bucuresti


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Întrebări frecvente

Vei fi cu adevărat relaxat doar în momentul în care vei închide, în urma ta, ușa de la intrarea în noua ta casă. Însă până ajungem în acel moment, vom fi alături de tine în fiecare moment și vom încerca să îți răspundem la toate întrebările care te frământă. Și dacă nu găsești aici informația de care ai nevoie, nu ezita să iei legătura direct cu noi.

 

Procesul de achiziție

M-am decis să achiziționez o vilă. Care sunt pașii următori?

Pasul 1: Se semnează Contractul de Rezervare, în prezența unui Reprezentant Vânzări, prin care plătiți o taxă de rezervare de 3,000 de euro. Această sumă va fi scăzută din prețul final.

Pasul 2: Se semnează Antecontractul de Vânzare – Cumpărare, în prezența unui Notar, prin care plătiți un avans de 20,000 de euro.

Pasul 3: Se semnează Contractul de Vânzare – Cumpărare, în prezența unui notar, prin care achitați restul de preț.

Pasul 4: Intrați în posesia imobilului, în aceeași zi cu semnarea Contractului de Vânzare-Cumpărare, prin semnarea unui Proces Verbal de Predare-Primire.

Cum se face predarea imobilului?

Pasul 1: Cu aproximativ 10 zile înainte de semnarea Contractului de Vânzare – Cumpărare se face o inspecție a imobilului, la care participa viitorul Cumpărător și un Reprezentant Vânzări. În urmă acestei vizite se semnează un Proces Verbal de Inspecție în care se notează evenmici lucrări care trebuie efectuate până la data semnării finale (dacă este cazul).

Pasul 2: În ziua semnării Contractului de Vânzare – Cumpărare, se face din nou o inspecție a imobilului, în care se observă efectuarea lucrărilor conform Proces Verbal de Inspecție (dacă este cazul) și se preda imobilul în urmă semnării unui Proces Verbal de Predare- Primire.

Documente, soluții de finanțare, garanții, cota TVA

Care sunt documentele de care am nevoie pentru achiziție?

Pentru persoană fizică: Cartea de Identitate, Certificatul de Căsătorie (dacă este cazul), să fiți posesorul unui cont bancar valid, din care veți face plățile.

Pentru persoană juridical: Certificatul de Înmatriculare, Actul Constitutiv, Hotărâre AGA, Împuternicire și carte identitate reprezentant.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm orice tip de credit (ipotecar, nevoi personale etc.), rate la dezvoltator, precum și plata numerar prin transfer bancar.

Ce garanții îmi oferiți?

Va garantăm calitatea în execuție cât și calitatea materialelor folosite.

Garanția oferită este structurată astfel:

Pentru vicii ascunse – 2 ani de zile

Pentru echipamentele folosite (centrală termică, uși, tâmplărie, etc.) garanția este cea dată de producător.

Care este cota de TVA care se aplică la achiziția unei vile?

Conform legii în vigoare, cota de TVA aplicabilă este de 19%.

Alte întrebări frecvente

Care va fi stadiul de predare al casei?

Pentru că vrem cu adevărat să îți oferim casa pe care ai visat-o, ai posibilitatea de a cumpăra o casă “la cheie”, fie cu pachetul de finisaje standard oferit de noi, fie cu un pachet personalizat de tine. În aceste două cazuri, prețul vilei va fi cu 20.000€ mai mare. Sau, ai deplină libertate de a-ți pune amprenta asupra designului interior în cazul în care vei cumpăra o vilă la stadiul de “gri/alb”. Indiferent de metoda aleasă, exteriorul vilei va fi finisat de noi și intră în prețul inițial de cumpărare.

Este permisă prezența animalelor de companie?

Da, este un complex pet friendly.

Va există un serviciu de colectare a deșeurilor menajere?

Serviciile de salubritate sunt asigurate zilnic în American Village. Toate resturile vor fi depozitate în containere special amenajate, încât să nu impacteze neplăcut vizual.

Cum pot monitoriza stadiul lucrărilor proiectului?

Oricine este interesat își poate da acordul de primire a unui newsletter în care va fi prezentat stadiul lucrărilor, cu imagini și termene aproximative.

Am o infiltrație. Cine este responsabil să o repare?

Dacă infiltrația este efectul unor vicii ascunse, costul reparației va fi suportat de către Vânzător. Dacă infiltrația este efectul unor lucrări în regie proprie, sau de proastă montare/manevrare a aparatelor de uz casnic, va vom stă la dispoziție și va vom asigura suportul în a contracta o firma serioasă care să va facă reparațiile.

Aș vrea să fac modificări la fațada casei. Am voie?

Orice modificare adusă fațadei casei trebuia supusă unei aprobări din partea Administrației complexului. Aceste modificări pot include, fără a se rezumă, la montarea de obloane în dreptul ferestrelor sau construirea unei pergola deasupra locului de parcare exterior.

Care sunt drepturile mele în raport cu vecinii care dau muzică foarte tare în timpul orelor de odihnă, sau care au animale de companie foarte gălăgioase?

Toți prorietarii din complex au aceleași drepturi și obligații și se supun unui regulament intern de conduită civică pe care trebuie să îl respecte. Orice abatere poate fi raportată Asociației de Proprietari.

Am voie să fac modificări în interiorul casei?

Orice modificare adusă imobilului la interior se face în regie proprie, orice risc fiind asumat de nou proprietar. Recomandăm că aceste modificări să se facă din punct de vedere legal, în conformitate cu legea construcției în vigoare.

Dacă vând imobilul înainte de terminarea garanției, această se transferă noului proprietar?

Da, garanția imobilului nu este afectată de schimbarea proprietarului.

Cine va administra proiectul după recepția finală?

Proiectul va fi administrat de Asociația de Proprietari, care va fi înființată de comun accord, prin vot democratic al locatarilor complexului.

Ce facilități se găsesc în zona?

Complexul American Village este situat în zona de Nord a Bucureștiului, foarte aproape de zona de birouri cât și de centrele comerciale  Băneasa Shopping City și Promenadă Mall. Tot în zona se găsesc restaurante, centre spa, școli, grădinițe. Mai multe detalii despre localizare și facilități găsiți în pagina dedicată “Locația”.

Cum se face accesul în complex?

Complexul este unul privat. Accesul se face prin mai multe rute, cele mai uzuale fiind:

–        Stradă Erou Iancu Nicolae – Sos Pipera – Drumul Bisericii nr 48 (American Village)

–        Stradă Petricani – Sos Pipera – Drumul Bisericii 48 (American Village)

Ce mijloace de transport în comun sunt în zonă?

În zonă sunt autobuzele 450 și 459 care vă pot transporta de la stația de metrou Pipera până la strada Drumul Bisericii.

Picture from inside a room from American Village
Living the dream

Descoperă care din locuințele noastre ți se potrivește

Există un stil de viață modelat cu simplitate și stil, în care te poți bucura de micile tale ritualuri cotidiene și în care fiecare moment al zilei te încântă. Înseamnă ca fiecare detaliu, colț sau cameră, de la bucătărie, spațiul gustului și al familiei, până la sufragerie, locul relaxării și al întâlnirilor cu prietenii, să fie în armonie cu tine. Și pentru că ne dorim să îți creezi un cuib potrivit familiei tale, ai posibilitatea de a alege între pachetul de finisaje la cheie sau varianta la gri, astfel încât să îți poți personaliza locuința așa cum dorești.

Te așteptăm acasă