Vile Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs

adresa

Drumul Bisericii 48,Bucuresti


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Ultimele 14 vile disponibile în American Village

Publicat de Echipa American Village 29/09/2021

Peste 40 de familii și-au cumpărat o casă, în 2021, în cartierul American Village, situat în Pipera, pe Drumul Bisericii. Peste 40 de familii au ales să se bucure de liniște și intimitate și suntem fericiți că le-am putut oferi căminul potrivit.

Doar 14 case mai sunt, acum, disponibile pentru vânzare în American Village. Vilele de tip Texas, un triplex cu grădină de 100 mp, foarte frumos compartimentat în interior, s-au vândut în totalitate, iar din modelul Maryland, care este o copie identică, dar cu o grădină mai mică – de aproximativ 50 mp, mai este liberă o singură unitate. La fel, dintre casele individuale, de tip Nevada, mai este disponibilă doar una singură. Acestea au o suprafață utilă de peste 280 mp, grădină de 250 mp și garaj.

În schimb, mai sunt disponibile 12 vile Montana de tip duplex. Acestea au o suprafață utilă generoasă, de peste 250 mp, grădină de aproximativ 100 mp și garaj. Cu trei dormitoare mari și o mansardă ce poate fi compartimentată după bunul plac, acestea sunt foarte potrivite pentru familiile numeroase, care au nevoie de spații largi, aerisite.

Așadar, dacă ești în căutarea unui cămin primitor, cu grădină, unde să îți poți petrece după-amiezile în liniște, te invităm la o vizionare. Cartierul American Village este situat pe o stradă ferită de traficul de pe bulevardul Pipera. Este un cartier închis și păzit, astfel că cei mici se pot juca în siguranță pe alei sau la locul de joacă amenajat, fără să îți faci griji. Un alt avantaj este faptul că îți poți alege stadiul de finisare pe care îl preferi, la gri sau la cheie. Dar pentru toate aceste detalii și multe alte întrebări, te invităm să ne suni, oricând, la 0725 54 53 54.

 


Alte articole relevante

Publicat în 16/12/2021

Culoarea anului de la Pantone – Very Peri

După perechea de galben și gri de anul acesta, institutul revine pentru 2022 cu o altă premieră: pentru prima dată în 23 de ani de la lansarea programului Culoarea Anului, Pantone a creat o culoare nouă, “curajoasă” și “care încurajează inventivitatea și creativitatea personală”. Este vorba de Peri, Very Peri. Vremurile sunt în continuă schimbare, […]

Citește mai mult
Publicat în 23/04/2021

Câteva idei pentru amenajarea unui colț dedicat lecturii, acasă

Despre ce putem vorbi mai potrivit, de Ziua Internațională a Cărților? Pentru mulți dintre noi, după-amiaza perfectă e atunci când lenevești cu o carte în mână, cu telefonul pe silent, nederanjat de nimeni și nimic. Bineînțeles că te poți arunca oricând și pe canapea ca să evadezi în ultimul roman pe care ți l-ai cumpărat, […]

Citește mai mult